

AGENDA

Long-Term Services and Supports (LTSS) Trust Commission Investment Strategy Subcommittee

Friday, November 4 9:00 – 10:30 a.m.

This meeting is entirely virtual. To attend via Zoom webinar, please click the link:

https://us02web.zoom.us/j/87968561441?pwd=VU05UXBSS3RBRExocUNkcjFnaHk4dz09 Dial by location: +1 253 215 8782 US (Tacoma) Webinar ID: 879 6856 1441 Passcode: 030268

LTSS Trust	Senator Karen Keiser
Commission	Representative Paul Harris
Members:	Senator Judy Warnick
	Representative Frank Chopp
	Representative Nicole Macri
	Senator Steve Conway (Chair)
	Senator Curtis King
	Representative Drew MacEwen
	Secretary Jilma Meneses, Department of Social and Health Services
	Kelly Lindseth, Employment Security Department
	TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #1
	TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #2
	TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #3
	TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #4
- ·	
Guest	Angel Sulivan (DSHS), Chris Hanak (WA State Investment Board), Matt Smith
Speakers:	(Office of State Actuary)
Please Read:	 04/05/2022 Investment Strategy Subcommittee meeting minutes
Meeting	1. Approve Consent Agenda
Goals:	2. Receive update on WA Cares Fund investment plan and provide feedback
	3. OSA presentation on Milliman 2022 Report
	4. Elect a new ISS Chair for 2023
	5. Provide input on agenda for next Investment Strategy Subcommittee meeting



AGENDA

Time	Торіс	ISS Action	Lead
8:45 – 9:00 15 minutes before meeting	Technology Check and e-Coffee	Virtual meeting will be open for all attendees. Test audio/video. Refresh on virtual meeting controls.	Angel Sulivan, and DSHS staff
9:00 – 9:05 5 minutes	<u>Official Start:</u> Welcome and call to order Meeting Goals	Welcome	Senator Conway
9:05 – 9:10 5 minutes	Consent Agenda 1. Minutes from 04/05/2022 2. Schedule for 2023 (June 2 and October 25 from 1 to 2:30 p.m.)	Approve consent agenda	Senator Conway
9:10 – 9:40 30 minutes	1. WA Cares Fund Investment Plan	Receive update and provide feedback	Chris Hanak, WSIB
9:40 – 10:00 20 minutes	2. OSA to provide update on Milliman 2022 Report	Receive update	Matt Smith, OSA
10:00 – 10:10 10 minutes	3. Elect a new 2023 Chair	Action Item	Senator Conway
10:10 – 10:15 5 minutes	 Set agenda for next ISS meeting June Investment Plan Status Report Update from Cross- Agency Finance Group 	Provide feedback on agenda	Senator Conway
10:15 – 10:25 10 minutes	Public Comment	Receive public comment	Angel Sulivan, DSHS
10:25 – 10:30 5 minutes	Wrap-up Action items review Adjourn meeting		Senator Conway



AGENDA

ACTION ITEMS

Who?	Does What?	By When?