

AGENDA

Long-Term Services and Supports (LTSS) Trust Commission Investment Strategy Subcommittee

Tuesday, November 9, 2021 3:00 – 4:00 pm

This meeting is entirely virtual. To attend via Zoom webinar, please click the link:

https://us02web.zoom.us/j/83703857747?pwd=Zjc1NjN1SVVVWmNnb3JoYkFBMnNUZz09 Dial by location: +1 253 215 8782 US (Tacoma) Webinar ID: 837 0385 7747 Passcode: 168434

LTSS Trust Commission Members:	Senator Karen Keiser Representative Paul Harris Senator Judy Warnick Representative Frank Chopp Representative Nicole Macri Senator Steve Conway Senator Curtis King Representative Drew MacEwen Assistant Secretary Bill Moss, Department of Social and Health Services Kelly Lindseth, Employment Security Department TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #1 TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #2 TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #3 TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #3
Guest	Allyson Tucker (WA State Investment Board); Chris Hanak (WA State Investment
Speakers:	Board)
Please Read:	9/22/2021 Investment Strategy Subcommittee meeting minutes
Meeting	 Receive update on WA Cares Fund investment plan and timeline for review
Goals:	and approval Elect ISS Chair for 2022 Set date and agenda for first ISS meeting in 2022



AGENDA

Time	Торіс	Commission Action	Lead
2:45 – 3:00 15 minutes before meeting	Technology Check and e-Coffee	Virtual meeting will be open for all attendees. Test audio/video. Refresh on virtual meeting controls.	Ben Veghte, Porsche Everson, and DSHS staff
3:00 – 3:02 2 minutes	Welcome and call to order Meeting Goals	Welcome	Rep. MacEwen
3:02 – 3:05 3 minutes	Consent Agenda 1. Minutes from 9/22/2021	Approve consent agenda. (Voice vote)	Rep. MacEwen
3:05 – 3:35 30 minutes	Old Business 1. WA Cares Fund Investment Plan	Receive update and seek feedback	Allyson Tucker WSIB, Chris Hanak, WSIB
3:35 – 3:40 5 minutes	New Business 1. ISS Chair for 2022	Elect Chair	Rep. MacEwen
3:40 – 3:45 5 minutes	 Date for first meeting in 2022 Set agenda for next ISS meeting Present final investment plan Confirm readiness to start investments Give examples of projected investment returns Set date for next meeting 	Decide when next meeting should be Provide feedback on agenda	Rep. MacEwen
3:45 – 3:55 10 minutes	Public Comment	Receive public comment	Porsche Everson
3:55 – 4:00 5 minutes	Wrap-up Action items review Adjourn meeting 		Rep. MacEwen



AGENDA

ACTION ITEMS

Does What?	By When?
-	Does What?