

# AGENDA

#### Long-Term Services and Supports (LTSS) Trust Commission Investment Strategy Subcommittee

Friday, June 2 1:00–2:30 p.m.

This meeting is entirely virtual. To attend via Zoom webinar, please click the link:

https://dshs-wa.zoom.us/j/89761652368?pwd=N1NsRStjSjdpWGZPSU5ZOFhjL1dzdz09 Dial by location: +1 253 215 8782 US (Tacoma) Webinar ID: 897 6165 2368 Passcode: 974780

LTSS Trust Commission Investment Strategy Subcommittee Members:	<ul> <li>Senator Karen Keiser</li> <li>Representative Paul Harris (Chair)</li> <li>Senator Judy Warnick</li> <li>Representative Frank Chopp</li> <li>Representative Nicole Macri</li> <li>Senator Steve Conway</li> <li>Senator Curtis King</li> <li>Vacant, Representative</li> <li>Secretary Jilma Meneses, Department of Social and Health Services</li> <li>Matt Buelow, Employment Security Department</li> <li>TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #1</li> <li>TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #2</li> <li>TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #3</li> <li>TBD, Person considered experience and qualified in the field of investment, #4</li> </ul>
Guest Speakers:	Andrea Meewes Sanchez (DSHS), Chris Hanak (WSIB), Eric Mandt (DSHS)
Please Read:	<ul> <li>11/4/2022 Investment Strategy Subcommittee meeting minutes</li> </ul>
Meeting Goals:	<ol> <li>Approve minutes</li> <li>Receive update on WA Cares Fund Investment Plan Status Report</li> <li>Receive update from Cross-Agency Accounting Workgroup</li> <li>Provide input on agenda for next Investment Strategy Subcommittee meeting</li> </ol>

Time	Торіс	ISS Action	Lead
1:00 – 1:10	Official Start:	Welcome	Representative
10 minutes	Meeting Guidelines		Harris



# AGENDA

Time	Торіс	ISS Action	Lead
	Welcome and call to order Meeting Goals		
	Meening Goals		
1:10 – 1:15 5 minutes	Approve Minutes 1. Minutes from 11/4/2022	Approve minutes - Action	Representative Harris
1:15 – 1:25 10 min	WA Cares Fund Program Refresh		Andrea Meewes Sanchez, DSHS
1:25 – 1:45 20 minutes	2. WA Cares Fund Investment Plan Status Report	Receive update	Chris Hanak, WSIB
1:45 – 2:00 15 minutes	3. Update from Cross-Agency Accounting Workgroup	Receive update	Eric Mandt, DSHS
2:00 – 2:10 10 minutes	Public Comment	Receive public comment	Porsche Everson
2:10 – 2:20 10 minutes	<ul> <li>Set agenda for next ISS meeting         <ul> <li>Update on Premium Launch</li> <li>Update on WA</li> <li>Update on WA</li> <li>Cares Fund</li> <li>Investment Plan</li> <li>Status Report</li> <li>Update from Cross- Agency Accounting</li> <li>Workgroup</li> </ul> </li> </ul>	Provide feedback on agenda	Representative Harris
2:20 – 2:30 10 minutes	Wrap-up Action items review Adjourn meeting		Representative Harris

# **ACTION ITEMS**

Who?	Does What?	By When?



# AGENDA

Does What?	By When?
	Does What?