

#### **AGENDA**

## Long-Term Services and Supports (LTSS) Trust Commission

Wednesday, May 28, 2025 1:00 – 4:00 p.m.

This meeting is entirely virtual. To attend via Zoom Webinar, please click the link: <a href="https://dshs-wa.zoom.us/j/88228077526?pwd=oiswdVrf3CnCmdtUCKhU3UrS3KzAtw.1">https://dshs-wa.zoom.us/j/88228077526?pwd=oiswdVrf3CnCmdtUCKhU3UrS3KzAtw.1</a>

Dial by location: +1 253 215 8782 US (Tacoma)

Webinar ID: 882 2807 7526

Passcode: 705603

LTSS Trust Senator Rebecca Saldaña

**Commission** Vacant

Members: Senator Judy Warnick

Vacant

Representative Nicole Macri

Senator Steve Conway

Senator Curtis King

Vacant

Assistant Secretary Bea Rector, Department of Social and Health Services

Commissioner Cami Feek, Employment Security Department

Taylor Linke, Health Care Authority

Madeleine Foutch, Representative of a union representing LTC workers

Mark Stensager, Individual receiving LTSS #1, or designee

Ruth Egger, Individual receiving LTSS #2, or designee

Silvia Gonzalez, Worker who is paying the premium (or will likely be paying)

Rachel Smith, Representative of an organization of employers whose

members collect the premium

Vacant, Adult Family Home Providers Representative

Laura Cepoi, AAA Representative

Peter Nazzal, Home Care Association Representative

Cathleen MacCaul, Representative of an organization representing retired

persons

Lauri St. Ours, Representative of an association representing SNF/ALF

providers

Guest Speakers: Porsche Everson (Facilitator), Ben Veghte (DSHS), Andrea Meewes-Sanchez (DSHS), April Amundson (ESD), Luke Masselink (OSA), David Schumacher

(SIB)

**Please Read:** • 12/11/2024 Commission meeting minutes



### **AGENDA**

# Meeting Goals:

- 1. Listen to Understand Respectfully
- 2. Approve Consent Agenda
- 3. Receive Legislative Session Update
- 4. Receive Program Update
- 5. Report out on Eligible Relative Care
- 6. Receive Finance Update
- 7. Receive Investment Performance Update
- 8. Consider Commission Topics and Workgroups for 2025

Time	Topic	Commission Action	Lead
1:00 – 1:10	Welcome and call to order	Receive Update	Bea Rector
10 minutes			
1:10 – 1:20	Meeting Goals	Receive Update	Bea Rector
10 min			
1:20 – 1:25	Consent Agenda	Approve consent	Bea Rector
5 minutes	<ul> <li>Minutes from 12/11/2024</li> <li>Commission Meeting</li> </ul>	agenda – Action	
1:25 – 1:40	WA Cares Fund Program Refresh	Receive Update	Andrea
15 minutes		·	Meewes
			Sanchez, DSHS
1:40 – 1:50	1. Legislative Session Update	Receive Update	Ben Veghte,
10 minutes		'	DSHS
1:50 – 2:05	2. Program Update	Receive Update	Andrea
15 minutes			Meewes
			Sanchez, DSHS;
			April
			Amundson, ESD
2:05 – 2:35 30 minutes	3. Eligible Relative Care	Receive Update	
2:35 – 2:45	Break		
10 minutes			
2:45 – 2:55	4. Finance Update	Receive Update	Ben Veghte,
10 minutes			DSHS; Luke
			Masselink, OSA
2:55 – 3:15	5. Investment Performance	Receive Update	David
20 minutes	Update		Schumacher,
			SIB
3:15 - 3:35	6. Commission Topics and	Provide Feedback	Ben Veghte,
20 minutes	Workgroups for 2025	and Identify	DSHS



### **AGENDA**

Time	Topic	Commission Action	Lead
		Workgroup(s) and Members Needed – Action	
3:35 – 3:50 15 minutes	Public Comment	Receive public comment	Porsche Everson
3:50 – 4:00 10 minutes	Review Agenda for July 16th meeting  Approve 5/28/2025 Commission meeting minutes Receive Program Update Report out from Workgroups  Wrap-up Action items review Adjourn	Provide input	Bea Rector

## **ACTION ITEMS**

Who?	Does What?	By When?